Nieuws

Verbouwing pand

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het verbouwen van ons pand. De werkruimte van het Zorgatelier is hierdoor behoorlijk vergroot. Naast het Zorgatelier hebben we nu óók een winkel van waaruit onze medewerkers hun prachtige kunstwerken verkopen!

Graag nodigen wij jullie op zaterdag 14 november aanstaande van 12:00 - 16:00 uur uit om het verbouwingsresultaat en de winkel te komen bekijken.

Wees welkom!

 


 

HKZ certificering

De afgelopen maanden zijn Lies en Esther druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) certificering. Met trots kunnen we mededelen dat we de audit van Tüv Nederland goed afgerond hebben en vanaf mei in het bezit zijn van het HKZ keurmerk.

 


 

We houden u graag op de hoogte!

U kunt af en toe een bezoekje brengen aan onze website of like onze Facebookpagina en dan ziet u met regelmaat een berichtje voorbij komen.

 


 

Fair Trade Certificaat

Op 12 februari 2015 heeft Lies van wethouder Krans het Fair Trade certificaat ontvangen! Ook wij dragen ons steentje hieraan bij in Het Zorgatelier 


 

Klachtenportaal Zorg

Per 1 januari 2015 is Walburg Zorg aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. 


 

Markt van Mogelijkheden

7 maart 2015 staan we met onze stand op de Markt van Mogelijkheden in het Fries Congrescentrum te Drachten.

Voor meer informatie: www.mvmfriesland.nl

 


 

Jaarlijkse open dag

Zaterdag 15 maart 2015 a.s. houden we onze jaarlijkse open dag. Familie, vrienden en belangstellenden zijn deze dag tussen 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

 


 

De markt van mogelijkheden

De markt van mogelijkheden van 2 maart jl., georganiseerd door Mee Friesland VG-Belangen platform Friesland en Zorgbelang Fryslan was een groot succes. Ook de mensen van Het Zorgatelier mochten veel belangstellenden begroeten. De fraaie kunst voorwerpen die waren meegebracht, hadden een grote aantrekkende werking.

 


 

Het jaarlijkse uitstapje, dit jaar met MS de Markol, was een groot succes!

Donderdag 7 juni jl., vertrokken de medewerkers van het Zorgatelier met de boot vanaf de Loswal richting Eernewoude. Juist deze dag scheen de zon volop en was de temperatuur, zowel binnen als buiten op het achterdek zeer aangenaam!
Onder de groep vaargasten een heus idool van onze medewerkers. Griet Wiersma en haar moeder waren ook van de partij!

 


 

Tijdens de open dag van 3 maart jl.,en de stand op de Markt van Mogelijkheden werden goed bezocht.
Het was een drukke boel, veel familieleden en belangstellenden wisten ons te vinden en waren onder de indruk van al de mooie resultaten!
Diverse kunstwerken, allen uniek in soort en aantal, werden verkocht.

 


 

Standhouder bij de Markt van Mogelijkheden

Walburg zorg en aandacht is dit jaar opnieuw standhouder bij de Markt van Mogelijkheden zaterdag 17 maart 2012 a.s. in het Friesch Paarden Centrum te Drachten. Deze markt wordt georganiseerd door MEE Friesland, Provinciale Federatie van Ouderverenigingen en Zorgbelang Fryslan.

 


 

Open dag van "Het Zorgatelier"

Zaterdag 3 maart willen we familie, vrienden, bekenden en belangstellenden van harte uitnodigen voor de open dag van "Het Zorgatelier". Van 10.00 tot 15.00 uur bent u welkom om alle creatieve activiteiten te aanschouwen waar onze medewerkers zich dagelijks zoals mee bezig houden.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom!

 


 


©2010 Walburg zorg & aandacht
M 06-45 49 40 32  /  M 06-30 77 90 20

Realisatie: WIE internet & vormgeving