Advies, bemiddeling en begeleiding

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om structuur te houden in zijn of haar leven, allemaal kunnen we weleens (tijdelijk) praktische hulp nodig hebben om weer verder te kunnen. Walburg zorg en aandacht wil daarbij graag helpen.

Je hebt een zorgvraag, maar weet niet goed hoe nu verder? Wanneer je hebt hulp nodig hebt, maar niet weet hoe en waar je dat precies kunt aanvragen dan kan Lies Walburg als zorgbegeleider helpen. Lies kan je informeren, adviseren, en als je wilt, ondersteunen bij het inventariseren en aanvragen van de benodigde zorg. Zij is op de hoogte van de mogelijkheden en geeft je hier graag vrijblijvend informatie over.

Enkele voorbeelden waarvoor de hulp kan worden ingeroepen:

  • Helpen met het in kaart brengen van de zorg die nodig is.
  • Ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) en of gemeenten en wat hier verder bij komt.
  • De zorg regelen die afgestemd is op je vraag en indicatie.
  • Ook praktische begeleiding behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld door je te helpen met het vinden en aanbrengen van regelmaat en structuur in je leven. Ook het vinden van de weg naar instanties zoals b.v. werkgever of uitkeringsinstantie, het budgetbeheer en het zoeken naar sociale steun. De activiteiten zijn altijd gericht op het verbeteren van het zelfstandig functioneren, vergroten van inzichten en het verhogen van de zelfredzaamheid.

©2010 Walburg zorg & aandacht
M 06-45 49 40 32  /  M 06-30 77 90 20

Realisatie: WIE internet & vormgeving