"Het Zorgatelier" is een SBB erkend leerbedrijf

bekijk de website

"Het Zorgatelier" is gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de zorg. Dat betekent dat je bij het atelier als stagiair(e) aan de slag kunt. De begeleiders en medewerkers van het atelier vinden het belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende gekwalificeerde zorgmedewerkers zijn. We investeren dus niet alleen in de eigen medewerkers, ook maken we misschien wel gebruik van jou inzet en kwaliteiten. De mensen van "Het Zorgatelier" kunnen je begeleiden en helpen je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Stage lopen bij "Het Zorgatelier" is een prima manier om werkervaring op te doen en te laten zien wat jij voor de doelgroep kunt betekenen.

Kies je voor het opdoen van werkervaring met goede begeleiding binnen een bijzondere kleinschalige creatieve setting? Dan adviseren we je om te informeren naar de mogelijkheden. Bel of mail en vraag Lies Walburg naar de mogelijkheden.

SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Het zorgatelier aan de eisen voldoet. Als dagbesteding heeft "Het Zorgatelier" een certificering voor: MBO niveau 2 tot en met 4 (zorg/welzijn en sport). Studenten van de opleiding SPH, MW, SD en CT zijn ook van harte welkom! Voor het HBO is geen certificering nodig.


©2010 Walburg zorg & aandacht
M 06-45 49 40 32  /  M 06-30 77 90 20

Realisatie: WIE internet & vormgeving