"Het Zorgatelier" is een SBB erkend leerbedrijf

bekijk de website

Toekomstige zorgprofessionals kunnen zorgen voor energie en nieuw perspectief binnen een organisatie. Voor Walburg Zorg is het dan ook waardevol om stagiairs rond te hebben lopen die een andere manier van denken hebben, met goede ideeën komen en mede door hun opleiding anders naar onze dagbesteding en klanten kijken.

Als stagiair ga je bij ons aan de slag in de rol van begeleider. Wij houden ervan je actief te betrekken bij werkoverleggen en brainstormsessies en je zo aan te moedigen om je hersenen te kraken. Naast je dagelijkse inzet, kan je als stagiair zo ook een bijdrage leveren aan het succes van onze organisatie.

Als stagiair krijg je bij ons een vaste, gekwalificeerde én ervaren stagebegeleider. Met regelmaat gaat je stagebegeleider met jou om tafel gaat om opdrachten en de voortgang te bespreken en je te voorzien van feedback. Doordat we korte lijnen binnen de organisatie hebben, schakelen we snel en ontvang je het merendeel van de feedback al op de stagedag zelf. Zo kan hier direct je voordeel mee doen.

Dus doe jij de Mbo-4 opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg of Begeleider Specifieke doelgroepen? En wil je werkervaring opdoen bij een kleinschalige, creatieve dagbesteding? Kijk op www.stagemarkt.nl voor onze actuele stageplaatsen. Wij horen graag van je!

Studenten van de Hbo opleiding Vaktherapie en SPH zijn ook van harte welkom als stagiair!©2022 Walburg Zorg

Realisatie: WIE internet & vormgeving