Dagbesteding

"Het Zorgatelier" onderscheidt zich door creativiteit, betrokkenheid, kleinschaligheid en aandacht op maat.

Structuur krijgen, talenten ontplooien, aandacht en zingeving staan hoog in het vaandel. En wees nu eerlijk, uiteindelijk wil iedereen graag lekker bezig zijn en een fijne dag hebben en wanneer je dan ook nog eens wat nieuws leert of iets moois presteert dan is elke dag bijzonder!

In het atelier en de werkplaats wordt een creatieve werkplek geboden voor mensen die om wat voor reden tijdelijk of permanent een (te) grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Mensen die ook graag bezig zijn en willen laten zien dat ze iets hebben te vertellen. Onze medewerkers zijn net als in een gewoon bedrijf of organisatie, dagelijks actief met 'creatieve' processen en werkzaamheden. Medewerkers kunnen op hun eigen niveau deelnemen aan activiteiten die bij hen passen. Er kunnen leerdoelen worden gesteld, maar het kan ook gewoon gaan op een prikkelende en gezellige manier samen de dag door te brengen.

Er is binnen "Het Zorgatelier" veel te doen. Van het werken met papier-maché, naaien, mozaïeken, schilderen tot en met koken en bakken. Ook de huishoudelijke taken horen er bij. Medewerkers worden uitgedaagd en gestimuleerd tot het creëren van bijzondere prestaties. De resultaten zijn regelmatig te bewonderen tijdens open dagen, markten en op de eigen website. Kunstwerken kunnen ook in opdracht of op verzoek worden gemaakt.


©2010 Walburg zorg & aandacht
M 06-45 49 40 32  /  M 06-30 77 90 20

Realisatie: WIE internet & vormgeving